Wie zijn wij?

We hebben nu officieel een nieuwe naam Cadanz, deze naam is door een van de leden aangedragen en door de koorleden gekozen.
Normaal schrijft men cadans met een s, maar wij hebben gekozen Cadanz met een z te schrijven; als verbinding naar zangkoor/zingen.

De naam staat voor: ritme, bewegingen die passen bij muziek. Een mooie passende naam voor dit nieuwe koor.

We zijn van oorsprong een wereldkoor en willen ook weer korte muziekmiddagen gaan verzorgen in zorgcentra en we luisteren ook regelmatig kerkelijke diensten op.
Wat de leden bindt, is de prettige onderlinge sfeer en het plezier in het zingen.
Naast de wekelijkse repetities is er ook ruimte om iets gezelligs met elkaar te ondernemen.

We repeteren iedere donderdagavond van 19.45 – 22.00 uur in cultureel centrum De Beuk, Nieuw Holsterweg 25 in Posterholt.
Wij hopen dat deze website een begin mag zijn om verder iets meer van ons te willen weten.
U bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. U kunt hiervoor ook eerst contact opnemen met onze secretaresse.
Ook voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar: Tonny Cillekens Liebregs
Mailadres: cadanzkoor@gmail.com / telefoon: 0475 – 40 14 95